Víztisztító szerviz, karbantartás Pest megye

Víztisztító szerviz, karbantartás egész Pest megye területén, gyorsan és szakszerűen!

Magyarországon forgalmazott összes ozmózis víztisztító márka víztisztító berendezésének szerviz, karbantartási és javítási munkáit vállaljuk! pl: Ökonet, Aura, Biocom, Aquafilters, Bluefilters, Charm, PurePro, Puricom, stb.

Keressen minket bizalommal, és szinte bizonyosan az Ön készülékén is el tudjuk végezni a szükséges szűrőcserét, karbantartást vagy az esetleges javításokat! Erre garanciát jelent 15 éves szakmai tapasztalatunk.

Minden típusú vízszűrő, víztisztító berendezés beszerelését és áttelepítését is rövid határidővel vállaljuk egész Pest megye területén.

A víztisztító berendezés időszakos átvizsgálása, és szűrőinek az előírt időpontban történő cseréje, feltétele, hogy mindig kiváló minőségű ivóvíz álljon a rendelkezésre.

A víztisztító szerviz, és karbantartás során a szűrőcserén kívül elvégezzük a víztisztító teljes átvizsgálását, a tisztavíz tartály nyomásának ellenőrzését, megfelelő értékre történő beállítását, a víztisztító berendezés alap fertőtlenítését, tömítéseinek, csatlakozóinak ellenőrzését, szükség esetén cseréjét. A víz oldott anyag tartalmának ellenőrzését TDS műszerrel.

A továbbiakban levesszük a gondot a válláról. Ha szeretné, innentől folyamatosan figyelemmel kísérjük víztisztítója szerviz időpontjait, és jelezzük az aktuális karbantartás esedékességét.

Tegyen egy próbát, és keressen minket bizalommal!  Víztisztító berendezésének szervizét, karbantartását a megkeresésétől számított 2-3 munkanapon belül elvégezzük.
Hívja most a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámot, vagy üzenjen az alábbi űrlap kitöltésével.