Víztisztító szerviz, karbantartás Budapesten

Víztisztító szerviz karbantartás Budapesten, gyorsan és szakszerűen!

 

Magyarországon forgalmazott összes ozmózis víztisztító márka víztisztító berendezésének szerviz, karbantartási és javítási munkáit vállaljuk! pl: Ökonet, Aura, Biocom, Charm, Aquafilters, Bluefilters, Puricom, PurePro, stb. Keressen minket bizalommal, és szinte bizonyosan az Ön készülékén is el tudjuk végezni a szükséges szűrőcserét, karbantartást vagy az esetleges javításokat! Erre garanciát jelent 15 éves szakmai tapasztalatunk.

 

Minden típusú vízszűrő, víztisztító berendezés beszerelését és áttelepítését is rövid határidővel vállaljuk Budapest területén.

 

Víztisztító szerviz és karbantartás árak itt!

 

A víztisztító berendezés időszakos átvizsgálása, és szűrőinek az előírt időpontban történő cseréje, feltétele, hogy mindig kiváló minőségű ivóvíz álljon a rendelkezésre.

 

A víztisztító szerviz, és karbantartás során a szűrőcserén kívül elvégezzük a víztisztító teljes átvizsgálását, a tisztavíz tartály nyomásának ellenőrzését, megfelelő értékre történő beállítását, a víztisztító berendezés alap fertőtlenítését, tömítéseinek, csatlakozóinak ellenőrzését, szükség esetén cseréjét. A víz oldott anyag tartalmának ellenőrzését TDS műszerrel.

 

A továbbiakban levesszük a gondot a válláról. Ha szeretné, innentől folyamatosan figyelemmel kísérjük víztisztítója szerviz időpontjait, és jelezzük az aktuális karbantartás esedékességét.

 

Tegyen egy próbát, és keressen minket bizalommal!  Víztisztító berendezésének szervizét, karbantartását a megkeresésétől számított 2-3 munkanapon belül elvégezzük. Hívja most a +36 30 860 7937 ügyfélszolgálati telefonszámot, vagy üzenjen az alábbi űrlap kitöltésével.

 

 

 

Send a Message